Känns som april ...

08.02.2016 19:31

Idag intog vårkänslorna kroppen må jag säga! Trotsade denna envisa migrän som suttit i några dagar och tog tag i silageplattan och städade den på gammal silage och plast och pall. Fullt med insekter satt på fasadväggen och tinade upp i den värmande solen. Precis färdig så kom DeLaval med ny leverans. Vilken tajming!

 Ridhuset fick sig en riktig avhyvling under portarna där det äntligen mjuknat så det gick att hacka loss för att portarna lättare går upp. Skottat kanterna, harvat och sladdat banorna. Zuzanna var i farten och fixade hon med! Städade dyngrampen och bar in bommarna som väntar på målning i stallet och städade läktaren. Tack bästo!

Hjälpte Matilda med insläppet, eller hjälpte vet jag inte. Hästarna ver helknasiga. Hade kanske vårkänslor dom med!

Drog sedan iväg och inhandlade lite till det ekande tomma kylskåpet hemma, intog en väldigt sen lunch och 8 minuter över 18 ringer en elev från Näs och undrar om jag är på gång?  Liksom... missa en elev sådär!!! Helt som stulet ur minnet. Så oproffsigt så det finns inte!!!  Kan man vid hektiska tider köpa till lite minne för att bättra på hjärnkapaciteten? Ska nog uppfinna det tror jag. Kanske blir miljonär....

Suck....

—————

Tillbaka