Snart jul...

11.12.2015 14:08

Veckorna skenar iväg och tänk att ju äldre man blir-desto fortare går det...

Denna vecka har varit ganska effektiv! Fått mycket gjort med hjälp av mannen som haft lungt med uppdrag som montör. Lilla pappsen är någorlunda stabil och hemma igen och det känns ganska lungt för tillfället. Vi har stängslat om hagarna i lilla stallet och det var mycket nyfikana hästar som hjälpte till att stå både i tråden och nästan på traktorn!

 Vidare har vi kört en massa bråte  dit det hör hemma: på soptippen, den lilla stackars skabbräven har fått slut på sitt lidande då den verkar ha gett upp och gömt sig uppe i vår Paviljong. Fy så hemskt sjuk den var!  Viltvårdare kom och hjälpte till.  Vi har forskat i läckan i stora stallets foderrum och kanske har löst gåtan, Vi har bytt flera lysrör, sanerat toaletterna, fixat med vintervatten och förberett inför bokslut. Tom hunnit vara lite kulturella och gått på bio!

 Endast två hästar i sjukhage vilket är ganska lite så här års. Lancia nöjd att slippa stå inne på box, vi oxå faktiskt då hörseln fick sig en prövning av hennes gnäggande då hon stod inne och lät hela världen höra hur olycklig hon var!!!

Trots lite julstress, mörker, trötthet och lera så håller många igång och tränar flititgt vilket är jättekul! Här är en fin bild på Tess medryttare Evelina som lider lektion:

 

—————

Tillbaka